Hírek

"Múzeum az iskolában"

Adatvédelmi tájékoztató

Apród nyári tábor

Atlétika

Iskolánk tanulói 5 atlétikai csapattal és 3 egyéni összetett versenyzővel vett részt a városkörnyéki atlétikai csapatok döntőjén Nagykanizsán 2024. március 25-én a Mindenki Sportpályáján. Külön értékelték a városi és városkörnyéki csapatokat.

A IV. Korcsoport fiú csapatversenyében Gerencsér Botond, Horváth Eduárd, Plotár Barnabás, Nagy Attila, Bogdán Zoltán, Orsós Dominik összetételű csapatunk az 1. helyen végzett és a vármegyei döntőbe jutott.

A IV. Korcsoport leány csapatversenyben Hegedüs Barbara, Hegedüs Jázmin, Pintér Vanessza, Marton Lili Kincső, Németh Borbála alkotta csapatunk szintén 1. helyezést ért el.

A legügyesebb az összetett versenyben Németh Borbála volt, míg a fiúknál Gerencsér Botond és Horváth Eduárd jeleskedett.

Délelőtt rendezték a városi-városkörnyéki atlétikai csapat döntőket. A versenyen 30 fővel vettünk részt. A végleges eredményszámítás előtt mindhárom csapatunk az 1-2. helyen végzett.

A II. Korcsoportos fiúk városkörnyéki versenyében Csordás Levente, Aranyos Noel, Sziva Olivér, Simon Tibor, Döbörhegyi Barnabás, Olasz Olivér nagyon jól teljesítettek. A legjobbak Csordás Levente és Aranyos Noel voltak.

A II. Korcsoport leány egyéni összetett versenyben Horváth Dorottya, Marton Léna Sára, György Anna közül a legeredményesebb Horváth Dorottya volt.

A III. Korcsoportos fiúk versenyében is jól szerepelt Bíró Zoltán, Horváth Ákos Bendegúz, Pór Krisztián, Döbörhegyi Ármin, Gelsei Gergő összetételű csapatunk.

A III. Korcsoportos leányok versenyében Turi Hanna, Bagarus Zsófia, Csordás Gréta, Borsodi Réka, Orsós Dorina Leila is 1. lettek. Kiemelkedő volt Turi Hanna 600 m-es futás. Közülük többen is a Zalaegerszegi Vármegyei versenybe jutottak.

Gratulálunk és jó felkészülést kívánunk a vármegyei döntőbe Zalaegerszegre.

Felkészítő tanáraik: Antalics Dénes, Kissné Kondákor Marianna, Oláh Orsolya Boglárka

1-20   21-40   41-60   61-80   81-100   101-120   121-140   141-160   161-180   181-200

Pályázatok

Fenntarthatósági Témahét
Okosan a pénzzel
Magyar Falu Program
Madárbarát iskola
Petőfi 200
Határtalanul
Erzsébet táborok
Határtalanul
Digitális témahét 2016
ESZA Csodaszarvas