SOS - visszajelzés kérés digitális oktatással kapcsolatban

Tisztelt Szülők!

Mától tantermen kívüli digitális munkarend lép életbe, vagyis hétköznapokon továbbra is tanulni kell a gyerekeknek, de nem az iskolában, hanem otthon, más időbeosztással és módszerekkel. Ezzel kapcsolatban a későbbiekben adunk részletes tájékoztatást.

A mai naptól a szülők igényei alapján, erősen indokolt esetben a Nagykanizsai Tankerületi Központ munkanapokon megszervezi a gyermekek, tanulók napközbeni kiscsoportos felügyeletét. Ha Önök nem tudják megoldani gyermekük felügyeletét, akkor jelezzék azt - az alapos indoklással együtt - gyermekük osztályfőnökénél vagy az iskola e-mail-címén: recseiskola@freemail.hu .

A Nagykanizsai Tankerületi Központ a digitális oktatás zavartalan működése érdekében biztosítani kívánja az oktatáshoz szükséges infokommunikációs eszközöket azon diákok számára, akiknek otthon nem állnak rendelkezésre a tanulás folytatásához szükséges berendezések. (Pl.: asztali számítógép, laptop, tablet, okostelefon stb.) Amennyiben az Önök háztartásában nincs olyan eszköz, amelyen gyermekük digitális oktatása megvalósítható, akkor azt jelezzék gyermekük osztályfőnökénél vagy az iskola e-mail-címén: recseiskola@freemail.hu (Ezeket az eszközöket az igénylő gyermekek használatra kapják, majd a vészhelyzet elmúltával vissza kell őket adni olyan állapotban, ahogyan átvették.)

A gyermekétkeztetés biztosítása adott településen intézménytípustól függetlenül önkormányzati feladat. A gyermekek étkeztetése nem történhet oktatási-nevelési épületekben. Azoknál a gyermekeknél, akiknél ez indokolt, helyben optimális módon kell biztosítani az étkezés lehetőségét (például kiszállítás), itt minden gyermekre gondolunk, aki normál esetben az iskolában étkezik és szülője a jelenlegi helyzetben nem tudja megoldani számára az étkezést. Kérjük, igényét szíveskedjék jelezni az élelmezésvezetőnek (Szláveczné Pálovics Katalin) telefonon: 30-307-9683, vagy a miháldi gyerek Magyarné Miatta Éva telephelyvezetőnél (tel: 30-443-9357) a mai napon 12.00 óráig, vagy a helyileg illetékes önkormányzatnál.

A fentiek közül bármilyen igényük lenne, kérem, még a mai napon 16 óráig szíveskedjenek jelezni a megadott módon.

 

Tisztelettel:

 

  Horváth János

intézményvezető

Pályázatok

Erzsébet táborok
Határtalanul
Madárbarát iskola
Fenntarthatósági Témahét
Digitális témahét 2016
Petőfi 200
Határtalanul
ESZA Csodaszarvas
Okosan a pénzzel
Magyar Falu Program